IndaFotó

Kommentek

imhouse blog

"...A másik gyakori miért, hogy miről fog szólni a blog. Ezt nyilván valóan azok kérdezik, akik az előzőt nem olvasták. Akkor szó volt mindenről. A zenétől, az éjszakáktól, a kapcsolatoktól kezdve, a hagyományokon át egészen az elmúlás riasztó gondolatáig. Na ne ijedjetek meg, nem célom nekem sem, hogy kicsit rosszkedvűen üljünk a gép előtt. Ha kell komolyak leszünk, ha kell a végtelenségig komolytalanok. Rendben?"

Rovatok

Látogatók!

2009.01.20. 14:01 | imhouse | Szólj hozzá!

Látogatók! Örülök, hogy vagytok még!

Meglehetősen régen jártam ezen a blogomon. Ez az a médium számomra, melyen keresztül gondolataimat osztom meg veletek. Gondolatokat dolgokról, fogalmakról, helyzetekről, amlyek körül vesznek Téged is, és engem is.

Most, hogy újra felnéztem, hónapok után ismét, örömmel látom, hogy a mai napig sokan látogatják az oldalt. Jól esett! Köszönöm Nektek!

Annyi minden történik velem mostanában. Szerencsére pörög az élet. Hogy őszinte legyek, időm sincs írni. Van ugyan egy másik blogom, de az szinte kizárólag a zenével foglalkozik, s fenntartása komoly cikkírást nem igényel. Olvashattok rajta programajánlókat, érdekességeket. Látogasd azt is: http://imhousemusic.blogspot.com !

Ez persze egyáltalán nem jelenti azt, hogy a dolgokon gondolkodó énem eltűnt valahol lelkem mély erdejének sűrűjében. Sőt! Nagyon is él. Ígérem Nektek, hamarosan új írással jelentkezem! Témajavaslatokat pedig természetesen továbbra is várok!

És még egyszer: köszönöm, látogatók!

A bejegyzés trackback címe:

https://imhouse.blog.hu/api/trackback/id/tr87891068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása