IndaFotó

Kommentek

imhouse blog

"...A másik gyakori miért, hogy miről fog szólni a blog. Ezt nyilván valóan azok kérdezik, akik az előzőt nem olvasták. Akkor szó volt mindenről. A zenétől, az éjszakáktól, a kapcsolatoktól kezdve, a hagyományokon át egészen az elmúlás riasztó gondolatáig. Na ne ijedjetek meg, nem célom nekem sem, hogy kicsit rosszkedvűen üljünk a gép előtt. Ha kell komolyak leszünk, ha kell a végtelenségig komolytalanok. Rendben?"

Rovatok

A nők legnagyobb biológiai fegyvere

2008.07.27. 16:39 | imhouse | 7 komment

Címkék: férfi kapcsolat fegyver ismerkedés ádám éva

Mielőtt elkezdeném következő gondolataimat megosztani veletek, szeretném megköszönni a rengeteg látogatót, aki megnyitotta, és elolvasta a bejegyzést a nők tekintetéről. Az írás alatti kis véleményváltásban további érdekes témák rejtőznek, ha gondoljátok még arról is beszélhetünk.

Mostanra azonban mást találtam. Tegnap este ugyanis rádöbbentem, mekkora fegyver van a nők kezében. Illetve a szájában!

Hú... Egyik félreérthető képből a másikba... De hogy tiszta legyen: a nyelvük a fegyver! És azért, mert abszolút lefegyvereznek vele bárkit, ha úgy tartja kedvük, vagy éppen nekik úgy előnyös. Mesélem a konkrét, ihlető eseményt. Tegnap este álltunk két cimborámmal a CNN (club new night) teraszán, amikor is a teraszt a partra vezető sétánytól elválasztó kerítéshez odajött egy férfi, akinek vélhetően szimpatikus volt az ott álló lány...teste. Hiszen tudjátok, nyár van, tombolnak a hormonok... Az emberünk nyilván valami olyat kérdezhetett, hogy hol lehet ide bemenni, mennyi a beugró, meddig maradnak, estébé. Igaz, nem hiszem hogy kér kérdésnél tovább jutott, mivel a kis hölgy válasza igencsak lehozhatta az életéről. Látszódott ez abból, hogy kicsit megdermedt az arca, nem tudta mire vélni a lány reakcióját, majd jó néhány másodperc magányos ott ácsorgás után lement a lépcsőn és folytatta útját... Vagy a partra, vagy máris haza.

Igen, tudom. Szerintetek nem így kell ismerkedni... De akkor nézzük meg kicsit más megvilágításban, hogy mi is történt ott a kerítésnél! Legyen a férfi emberünk Ádám, a hölgy pedig Éva (persze szinte kizárt, hogy éppen így hívták őket...). Ádámon látszott, hogy ismerkedési szándékkal megy oda a lányhoz, vélhetően a benne tomboló hormonok mozgatták őt mintha csak egy marionett bábu lenne. Ám ebben a bábuban semmi rossz szándék nem volt, pusztán jól szerette volna érezni magát, szeretett volna ismerkedni, de nem volt egy késes killa', nem volt egy nőket semmibevevő "úriember". A lány ezzel ellentétben rossz szándékú volt. Pontosan tudta, hogy Ádám ismerkedni szeretne, csak egy hülye kérdéssel ment oda hozzá - mint a harmadik legény a mesékben - szerencsét próbálni... De Évát ez mind nem érdekelte... Vélhetően régebbi szerencsétlenebbül végződő esetekből tanulva valami olyat odasózhatott a nyelvével a jó szándékú, ám csábításhoz azért nem értő Ádámnak, hogy azt talán még Mike Tyson is megirigyelné. De ez rosszabb egy Tyson KO-nál, az ugyanis az önérzetedet, az önbecsülésedet nem igazán bántja - persze az arccsontjaidat annál inkább...

Ádámon látszott, hogy ezek után nem mer odamenni senkihez ma este. Az önbecsülésén, a magabiztosságán komoly sebeket szerzett Éva. Pedig Ádám semmi rosszat nem akart!

De jöjjön a kontra, mely felvillant már az előbb. Nevezetesen az, hogy miből fakadt Évában ez az odasózási kényszer. Ennyire rámenősek a pasik? Csak így lehet őket csúnyán szólva "lekoptatni"? Ha annyit mondott volna neki Éva, hogy ne haragudj, nem szeretnék ismerkedni, akkor haragudott volna a mi Ádámunk? Elképzelhető. Hiszen nyilván Éva sem véletlenül használta a nyelvét, a női fegyverarzenál egyik könnyen és olcsón bevethető fegyverét...

Még egy apró gondolat. Vannak Ádámok, akiknek nem igazán lenne fájó egy ilyen kikosarazás. Persze valószínű, hogy ők nem is ebben a formában mennének oda Évához.

 

És a slusszpoén:

 

Te lopakodóóóóó! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://imhouse.blog.hu/api/trackback/id/tr73587942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szenteattis 2008.07.28. 14:51:53

Én most ehhez jól hozzászóltam ! :))))

imhouse 2008.07.28. 15:11:54

Igen, hiszen ez az írás fiatalosabb az előzőnél! :D

turoczinori 2008.07.30. 11:55:00

Elfogulatlanul, ez nem csupan nöi fegyver. Mindennapi fegyverünk, es tudja jol mindenki, azon lehet elesiteni aki kisse "sebezhetö" pozicioban erkezik hozzank. Joszandeku velemenyem: kellemes iras, de nekem hianyzik valami a törtenesek leirasan tul... tanulsag. Oke, nem szabad megbantani senkit (es nem szabad hazudni, nem szabad lopni, csunyan viselkedni, de ezektöl a mondatoktol meg nyugodtan hazudunk es lopunk, es csunyan viselkedünk, kifinomultan, felfedezhetetlenül, civilizaltan, de megis) Gondolkodtass, mondj többet (igen,a lany mondhatta volna, hogy nem ismerkedni akar, es jobban jart volna vele a fiu. DE! vajon miert nem mondta? mit igazolhat masok sertese? tompitja az enyemet? vagy csak a közöny szol belöle? rosszkedvem van? ha mar kimondtam, miert nem korrigalom? -mindennapi kerdesek)! Miert bantunk, es hagyjuk magunkat bantani?

Es csak igy tovabb! Jol irsz, es figyeled a vilagot, gondolkodsz a mierteken! Tovabbi elmenyeket kivanok!

deine Cousine :)

imhouse 2008.07.31. 14:12:29

Szia Nóri! :)
Örülök, hogy itt látlak. Köszönöm, hogy elolvastad az írást. A tanulság levonását meghagyom mindenkinek, a gondolkodás kiváltására pedig azt hiszem alkalmas az írás. A kérdések amiket felteszel túl mélyre hatóak, azt hiszem, az olyan jellegű írásokhoz még idősödnöm kell.
Köszönöm a kritikát! Várom legközelebb is! ;)
Remélem jól vagytok! (látom ugyanis, hogy Bécsben vagy - ékezetek)
Puszi!

Mucc · http://margareta 2008.07.31. 14:15:10

Drága Imici!
Nagyon tetszik ahogyan írsz, nagyon olvasható az írásod és ezt nem szó szerint értem!:P
Viszont, hasonló a véleményem a Nóriéhoz!
Sok sikert a továbbiakban! Kitartás:)))
Pussszzz
Mucc

Nagylány 2008.08.01. 00:25:01

Kisfiú! :) Az egyik - számomra - leginkább értékelendő tulajdonságod a női nem (és általában az emberek) iránti tiszteleted. Sokan tanulhatnának Tőled, hiába vagy csak 20... ;) Csak így tovább!

Mine 2008.08.06. 11:15:24

Hola csernus:P
Igen,ebben van vmi:) de ha szépen mondjuk nekik nem mennek el..
mindig lesznek ádámok.^^ éljenek az évák!:)
süti beállítások módosítása