IndaFotó

Kommentek

imhouse blog

"...A másik gyakori miért, hogy miről fog szólni a blog. Ezt nyilván valóan azok kérdezik, akik az előzőt nem olvasták. Akkor szó volt mindenről. A zenétől, az éjszakáktól, a kapcsolatoktól kezdve, a hagyományokon át egészen az elmúlás riasztó gondolatáig. Na ne ijedjetek meg, nem célom nekem sem, hogy kicsit rosszkedvűen üljünk a gép előtt. Ha kell komolyak leszünk, ha kell a végtelenségig komolytalanok. Rendben?"

Rovatok

A női tekintetek elsöprő ereje

2008.07.25. 01:31 | imhouse | 15 komment

Nézzétek:

     Ő Valenka (Ivana Milicevic), az orosz szépség Le Chiffre (Mads Mikkelsen) barátnője a Casino Royale című filmben. De mit is kell rajta nézni? (Ja, előtte. Amiről nem szól a kép. Egy dollármilliókkal röpködő pókerparti folyik a lány melletti asztalon, a barátja fosztogatja épp a milliomos játszótársakat...) Szóval mit nézzünk? Természetesen a lány vad tekintetét... Mennyi mindent elárul! És pláne mennyi mindent el lehet vele érni! Talán ez az a nézés, amivel elérte, hogy ő a világ egyik leggazdagabb emberének barátnője. Persze mondhatjátok, hogy ez csak egy film, de szétnézhetünk a valóságban is... Láttátok mondjuk kivel szakított nem rég a fontmilliomos C. Ronaldo?!

     Amiről itt szó van, az nem más, mint a börtön, amelybe bezár minket férfiakat a női tekintet. A börtön, amelyből kiszabadulni csak egy másik női tekintettel lehet. Melyikünkkel nem fordult elő, hogy eltervezett valamit, majd terveit alaposan megváltoztatta, mert ránézett egy lány... Ránézett, és szó nélkül kérte, követelte, hogy csináljon meg neki valamit. És lányok! Melyikőtök nem nézett még úgy, hogy elérjen vele valamit? Ugye, mindenki? Persze gyorsan hozzáteszem, a dolgok közel sem (mindig) rosszindulatúak, de működnek! Én ma este például egy sor női fej működésének, alakjainak voltam kitéve.  Innen jött a ma esti bejegyzés ihhlete is. Elkezdtem ugyanis megnézni egy DVD-t (Nagyon vadon, állítólag hasonlítok a medvére...viselkedésben persze). De egy arc rávett, hogy fejezzem be, és menjek el vele vásárolni. Éjszaka... Naná, hogy elmentem... Olyan volt az arc ugyanis, hogy vagy elmegyek, vagy jön a rosszabb hangulatú folytatás. Amit mi elkerülünk, mert nekünk, szerető férfiaknak mindennél fontosabb a társunk folyamatos jókedve.

     Az arc a női lélek TFT-je (bocs, nem hagyhattam ki, kocka off). Az tekintet pedig egy nonverbális kommunikatív eszköz. A női gondolatok kis monitorán tehát minden megjelenik... És ha megjelenik akkor...Mennyire elgyengít egy női mosoly, mennyi mindenre kér, felszólít, követel vagy akár elvarázsol... És nem tudsz mit tenni ellene, mert a nők előszeretettel használják ki a női tekintetek elsöprő erejét...

A bejegyzés trackback címe:

https://imhouse.blog.hu/api/trackback/id/tr28584597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angie 2008.07.25. 14:58:10

hello :)
igen.. sokmindent el lehet érni így vagy ugy, de hogy ne mindig csak a nok legyenek teriteken akkor beszeljunk a ferfiakrol. :)
szerintem azert ti is tudjatok, hogy mi az ami levesz minket a labunkrol, gondolok itt arra az extravonzo mosolyra, vagy arra a cinkos tekintetre...
az egyetlen kulonbseg csak az, hogy kozuletek kevesebben tudjak es kevesebb pasi akar tudatosan elcsabitani egy not ezen eszkozokkel :)

imhouse 2008.07.25. 15:05:08

Teljesen igazad van! Viszont a nők ezt folyamatosan használják, állandó előnyük van. Emellett a nők dolga sokkal könnyebb, gondolom ezzel egyet értesz!;)
Én nézhetek "extravonzón", akkor is elmentünk volna tegnap este a tescoba... És erről van itt szó.
Persze, te nő vagy, tereld csak a figyelmet ránk... :P
Tudsz úgy nézni mint Ivana a képen?

Angie 2008.07.25. 15:20:33

oké, igazad van a teszkos temaban.

ugy nézni mint ivana? hm nem tudom, nem szoktam tukor elott gyakorolni :P egyebkent az ilyesmi akkor a legszexibb ha spontan es nem tudatosan jon :) Szerintem.

Smash:-) · http://imhouse.blog.hu/2008/07/25/a_noi_tekintetek_elsopro_ereje#comments 2008.07.25. 15:44:15

Sziasztok! Hát én jó magam is meglepödtem Imre barátom eme elhatározását hogy egy ilyen valóban szót érdemlő de elég nehéz és látszolag megfejthetetlen témában maradandó magyarázatott tudjon adni:D! Ugy gondolom hogy az egyik oka a a kiszemelt férfi egyedek lefegyverzése, vagy csak egyszerűen igy szeretné kitárni a világnak azt a sok szépet,érdekeset ami az ő egyéniségében rejlik:)Célja lehet spontán az adott férfi elcsábitása ami jól eső érzéssel tölti el:)De tudod kedves barátom mi volt annak a bizonyos könyvnek végén amit ide is adtál mostanság hogy okosodjak:D A válasz enyi: csak

Doki 2008.07.25. 15:56:47

Bármiről van szó : igaz

imhouse 2008.07.25. 15:56:55

Angie! Lehet, hogy akkor a legszebb. De hidd el, van aki ezt tükör előtt, vagy más pasikon gyakorolva tökéletesíti... Tuti! ;)

Smash!
Mindent leírtál. A férfi és a nő közti kapcsolatban rejlő végtelen számú kérdések igen nagy részére csak ezt lehet válaszolni: csak. Például: miért nem tudunk egymás nélkül élni, ha egymással sem jó? Csak. (Semmi konkrét nem volt a példában.)

Ryan69 2008.07.25. 16:39:04

Helllló mindenkinek
Lusta voltam végig olvasni :D amit irtatok mert hoszzú de szerintem biztos igaz :D de azert egy két dolgot en is hozza teszek majd a nőkről:) ahogy én látom a témat :DD:D:D

Angie 2008.07.25. 16:54:35

Hat, Ryan borzasztoan kivancsi vagyok a férfiak véleményére a himsoviniszta oldal megközelítéséből is :D

Doki 2008.07.25. 18:04:24

Hát egy biztos : van olyan nő aki buliban a "szevasz dugunk?" dumát sokkal többre értékeli ha egy ideig összeakadnak a tekintetek.na meg közben a mosolygás :) bát erre sztem születni kell :):):):):):):):)

Doki 2008.07.25. 18:28:56

bár sok nő inkább azt mondja: fúúúj nézd má' az a pasi bámul....

Angie 2008.07.25. 18:52:27

Doki!
nyilvan nem almaim pasijara mondom azt hogy "fuj az a pasi bamul". egyebkent pedig egy jo pasi is bamulhat undoritoan...
ra van irva a fejere hogy mi van benne :)
van aki bar nem tetszik, megsem fujolom le mert aranyos. ennyi

Doki 2008.07.26. 09:26:47

Egyetértek

szenteattis 2008.07.26. 18:03:04

Ez elég kemény hogy 19évesen filozófáltok a nőkről srácok :)
Kicsit korai még ( sztem ) :D

imhouse 2008.07.27. 17:10:04

Ati! :D
Filozofálni ennél komolyabb kérdésekről szoktunk. Kik vagyunk? Miért vagyunk? Hova tart az emberiség? Mi a létünk célja?
:D

Amúgy Smash holnap lesz 22, többiek 20. Doki meg tán' van már vagy 24 is.

Doki 2008.07.28. 11:51:43

Doki má 28 lesz szeptemberben!!!!
süti beállítások módosítása